Handling Officer

Handling Officer (M/V/X)

 

Transuniverse Forwarding is sinds 1983 actief in de groupage- en transportsector. Vanuit onze kantoren in Wondelgem, Parijs en Roemenië hebben wij door de jaren heen een netwerk opgebouwd bestaande uit vaste klanten en trouwe agenten.

We zijn gespecialiseerd in groupage naar Oostenrijk, de Baltische Staten, Benelux, Cyprus, Oost-Europa, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Iran, Italië, Portugal, Spanje, Scandinavië, Zwitserland, Maghreb, Algerije, Ex-Joegoslavië, Turkije en de Verenigde Staten.

Bij een groeiend bedrijf horen natuurlijk steeds meer werknemers. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat doet een Handling Officer?

Je hebt een loketfunctie, m.a.w. ben je het eerste aanspreekpunt van de nationale chauffeurs en wijst hen kaaien toe. Daarnaast volg je het laad- en losprogramma op en informeert/ondersteunt de magazijnmedewerkers.

In overleg met de operationele diensten organiseer je de laad- en loslijsten. Hierbij heeft elke dienst zijn specifieke vereisten die jij toepast volgens interne procedures.

Je behandelt en/of maakt alle transportadministratie (douange/CMR …) op om door te geven aan de chauffeurs zodra de wagens geladen zijn.

Je verzamelt, controleert, beheert, geeft in en vrij van basisgegevens (in ERP-systeem Navision) en de daarbij horende correspondentie, volgens interne procedure

In grote lijnen sta je dus in voor het verwerken van gegevens naar en vanuit het magazijn. Qua aantallen/afmetingen/gewichten doe je aanpassingen in samenspraak met de operationele dienst, je speelt schades door naar het Quality Department (foto’s, schaderapport …).

Tot slot ben je verantwoordelijk voor het klassement en de digitalisering van transport- en bedrijfseigen documenten volgens interne richtlijnen.

 

Wat zijn jouw talenten en vaardigheden?

  • Je bent kan goed werken onder stress. De werkdruk ligt soms hoog.
  • Je bent een kanjer in administratie en hebt ervaring met het MS-Office pakket.
  • Je kan zelfstandig werken, maar evengoed in teamverband.

 

Wat heeft Transuniverse Forwarding jou te bieden?

Je komt terecht in een enthousiast team binnen een groeiend internationaal bedrijf! Je ontvangt een
marktconform salarispakket aangevuld met extralegale voordelen. Er zijn steeds
doorgroeimogelijkheden.

 

Je hebt vaste werkuren van 14u00 – 22u00.

 

Ben je ervan overtuigd dat jij de persoon bent die wij nodig hebben?

Twijfel zeker niet om jezelf aan ons voor te stellen. Dit kan door te mailen naar ellen.decock@transuniverse.be. Nadien nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking. 

 

play_circle_filled

Omhoog