Een magische avond

Zaterdag 13 oktober vierde Transuniverse Forwarding zijn 35ste verjaardag met een gastronomisch diner en een wervelende show in… een circustent in Celles. Maar liefst 500 klanten, agenten en personeelsleden vierden met ons mee! Toprestaurant De Mangerie uit Lauwe zorgde voor het festijn en Circus Malter voor de onvergetelijke acts. Voor onze gasten werd het een magische avond, die voor sommigen tot laat in de nacht duurde.

  

    

Daags voordien waren alle agenten van Transuniverse in onze thuisbasis Gent uitgenodigd. Ruim 50 van hen kwamen uit alle uithoeken van Europa – en verder – om de banden nauwer aan te halen en meer te vernemen over de groei en de evolutie die Transuniverse de afgelopen jaren kende. Onder het motto ‘Customer satisfaction is our most important USP’ was het nuttig om hen ook een overzicht te geven van een aantal belangrijke stappen die we gezet hebben om onze klanten beter te bedienen.

Nadien was er een gezellige boottocht in de haven van Gent, die ons tot aan het Kluizendok voerde. Daar ontwikkelen wij onze intermodale activiteiten en hebben wij grootse plannen naar de toekomst toe. Maar daarover binnenkort meer.

 

play_circle_filled

Omhoog