Transuniverse-stand op Transport & Logistics was een succes

Het was dit jaar over de koppen lopen tijdens de vakbeurs Transport & Logistics in Antwerpen. Twee jaar geleden hadden de coronacrisis en de preventiemaatregelen nog een negatieve impact op de bezoekersaantallen, maar deze editie was een voltreffer. “We kregen weer veel klanten en prospects over de vloer van onze stand”, zegt sales manager Filip Banckaert.

 

“Deelnemen aan vakbeurzen is voor Transuniverse belangrijk omdat wij zo, dankzij face-to-face gesprekken, beter de trends in de markt en de verwachtingen van de klanten kunnen waarnemen”, zegt hij.

 

“Zo merken we dat duurzaamheid, governance en innovatie veel meer aandacht krijgen dan voordien. Niet alleen de grotere bedrijven, maar ook een toenemend aantal middelgrote ondernemingen zijn ermee begaan. De publicatie van ons Sustainability Report oogstte dan ook veel bijval. De belangstelling hiervoor was oprecht en we kregen veel complimenten”, voegt Filip toe.

 

“We konden ook duidelijk aanvoelen dat door de afkoeling van de economie sommige klanten zich zorgen maken omtrent de volumes en de kosten. Hun afnemers kopen opnieuw kleinere hoeveelheden in om de stocks te verminderen. Ze werken meer op afroep. Als groepagespecialist kunnen we die klanten daarin ondersteunen”, zegt hij nog.

 

De aanwezigheid van Transuniverse op de beurs bleef niet onopgemerkt. Olivia Adins, lid van het directiecomité, mocht ons bedrijf voorstellen op de videoblog van Transport & Logistics.

De video kunt u hier zien

 

De volgende editie van Transport & Logistics gaat door in Gent op 17, 18 & 19 september 2024. Transuniverse zal natuurlijk weer van de partij zijn!

 

play_circle_filled

Omhoog