Transuniverse partner derde editie CAPS Urban Cross Kortrijk

Het veldritseizoen is op gang getrokken. Kortrijk verwelkomde op 27 november het kruim van de renners tijdens CAPS Urban Cross. Transuniverse Forwarding is één van de partners van deze cyclocross. Een prima gelegenheid om klanten te ontmoeten en visibiliteit langs het parcours te waarborgen.

 

De Urban Cross Kortrijk werd vlakbij het centrum van de stad aan de Leieboorden gereden. Op de eerste editie twee jaar geleden kwamen 10.000 mensen kijken. Vorig jaar was publiek niet toegelaten door corona. Dit jaar waren toeschouwers weer welkom, maar met mondmaskers en covid safe ticket. Hierdoor was de opkomst wat lager dan in 2019.

 

In de VIP-tent was daar echter weinig van te merken. Het management en het salesteam van Transuniverse verwelkomden klanten en relaties in de knusse en mooi ingerichte tent met een prachtig uitzicht op het parcours. En ook dit jaar kwamen onze oplegger en spandoeken mooi in beeld, onder meer op Sporza.

 

De CAPS Urban Cross, een onderdeel van de X²O Badkamers-trofee, mag dan wel een ‘stadscross’ zijn, toch ontbreken de typische ingrediënten van een klassieke veldrit niet: zand en korte heuveltjes afgewisseld met snelle grasstroken. Dit jaar waren de weersomstandigheden perfect voor een spannende wedstrijd: wat smeltende sneeuw voor de start zorgde ondanks het droge weer voor een drassig parcours.

 

De winnaar bij de mannen was Toon Aerts. Hij was in topvorm: al na één ronde ging hij solo. Bij de vrouwen won de Nederlandse wereldkampioene Lucinda Brand voor de derde keer op rij.

 

play_circle_filled

Omhoog