Bestel uw transport en volg uw zendingen op via het nieuwe portaal

Klanten kunnen sinds kort op het portaal van Transuniverse Forwarding hun transportorders plaatsen en opvolgen, hun Proof of Delivery opvragen en hun facturen consulteren.  Alles gebeurt op een eenvoudige, duidelijke en een zeer gebruiksvriendelijke manier.

Eens u ingelogd bent, boekt u uw transport. Hiervoor voert u in wat u wil laten vervoeren, waar en wanneer het opgepikt moet worden en preciseert u alle relevante info over de zending. U krijgt dan een duidelijke samenvatting van uw bestelling, met de status ‘order placed’. Onze back office bevestigt de opdracht en geeft de status ‘order registered’.

Wanneer de chauffeur uw goederen ophaalt, verwittigt hij met zijn tablet de back office. Die geeft dan de status ‘order collected’ in het portaal. Uw zending gaat dan naar ons cross-dock platform waar ze gegroepeerd wordt met andere zendingen voor de regio van bestemming. Vanuit Wondelgem vertrekt een vrachtwagen naar een distributieplatform van onze partner in het land van bestemming. Eens uw goederen bij de klant afgeleverd zijn, wordt de status in het portaal gewijzigd in ‘order delivered’. De ‘Proof of Delivery’ (PoD) is dan beschikbaar op het portaal.

Onze boekhoudingsdepartement maakt dan de factuur op. Ook die is dan beschikbaar op het portaal. De PoD en andere documenten zijn eenvoudig op te vragen. Het hele systeem is gebruiksvriendelijk en transparant. Ontdek het op http://portal.transuniverse.be/

play_circle_filled

Omhoog