Transuniverse Forwarding wint Nitto Award voor derde keer op rij

Voor de derde keer op rij is ons bedrijf door de Japanse groep Nitto gelauwerd voor zijn prestaties op gebied van on-timeleveringen en klantenservice. Nitto heeft in Genk zijn grootste productievestiging in de EMEA-zone. Transuniverse is er een van de belangrijkste huisvervoerders.

Nitto is een Japanse producent van dichtingsmaterialen, industriële kleefbanden en andere gespecialiseerde producten. Vanuit zijn productiesite in Genk bevoorraadt hij de EMEA-zone (Europa, Midden-Oosten, Afrika). Transuniverse Forwarding organiseert al meerdere jaren de transporten naar talrijke landen. Wij halen de goederen op in Genk en brengen ze naar ons crossdock-platform in Wondelgem (nabij Gent) vanwaar ze naar die verschillende landen vertrekken. Daar zorgen lokale agenten voor de fijnmazige distributie.

Die hele keten wordt in de gaten gehouden door onze ‘controletoren’. De opvolging gebeurt geautomatiseerd, maar mensen grijpen proactief in wanneer afwijkingen in de keten ontstaan.

Nitto waardeert de efficiëntie van deze supply chain. Net als in 2017 en 2018 kreeg Transuniverse Forwarding hiervoor de Services & Logistics Award tijdens het ‘Innovation Experience’-event van Nitto in Londen. Onze voorzitter Frank Adins (midden) kreeg de trofee uit handen van Marleen Daenen en Marc Bielen, respectievelijk Shipment Cost Controller en General Manager Supply Chain Management bij Nitto Belgium.

 

play_circle_filled

Omhoog