IT en menselijk kapitaal

IT en menselijk kapitaal

De afzonderlijke departmenten per land verdwenen om plaats te maken voor grotere, overkoepelende afdelingen zoals export, import, douane en facturatie.

“Dat laat ons toe ons netwerk beter aan te sturen en sneller en klantgerichter te werken. Het verbetert de rapportering en opvolging van onze activiteiten. Met zware investeringen in de modernisering van ons informaticanetwerk en elektronische ondersteuning hebben we tevens een heuse inhaalbeweging gemaakt op IT-vlak. Onze E-tracker en PDA’s, de tablets voor chauffeurs… zijn daar mooie voorbeelden van”, licht Miri Nedelcu het belang van de veranderingen toe.

“We verliezen het menselijk aspect niet uit het oog. Dat blijft de hoeksteen van succes voor een bedrijf als Transuniverse Forwarding”, stelt Olivia Adins van haar kant. “Wij hebben ontzettend veel expertise en gedrevenheid in huis. Daar moeten we munt uit slaan. We willen in de eerste plaats mensen uit onze eigen rangen meer kansen geven om door te groeien.”

Groeistrategie

Het resultaat is dat Transuniverse Forwarding de concurrentiestrijd met nieuwe wapens kan aangaan. De blik is resoluut gericht op verdere groei, zowel internationaal als binnen de eigen landsgrenzen, en op een uitbreiding van het netwerk van de groep. Overnames sluit Nedelcu in die context niet uit.

“Wij zien nog heel veel potentieel in België zelf. Onze eerste ambitie ligt daar. Een lokale verankering in Wallonië zou daar perfect in passen. Maar we zullen ook internationaal niet stilzitten, zoals onze nieuwe dienst op Rusland bewijst.”

play_circle_filled

Omhoog