Infrastructuur

Magazijn van 7.400 m² biedt ruimte voor nieuwe trafiek

Op zijn hoofdzetel in Wondelgem bij Gent beschikt Transuniverse Group nog steeds over ruimte voor nieuwe activiteiten. Een 7.400 m² groot magazijn is vrijwel onmiddellijk inzetbaar.

De totale opslagruimte in Wondelgem, waar jaarlijks 15.000 trucks komen en  gaan, bedraagt 24.000 m². Bijna een derde daarvan kwam onlangs opnieuw vrij, wat meteen opportuniteiten biedt voor nieuwe bedrijvigheid.

“Het gaat om een multifunctioneel magazijn dat makkelijk aan te passen valt aan de noden van de gebruiker, bijvoorbeeld door het met rekken uit te rusten. Desgevallend kunnen we er activiteiten met toegevoegde waarde ontplooien. Het liefst trekken we een verlader aan voor wie we het transport mogen verzorgen, want dat blijft toch onze core business”, zo omschrijft Miri Nedelcu het voorkeursprofiel van de klant.

Cross-dock

Op zijn terrein van 46.000 m² heeft Transuniverse Group daarnaast een ADR-magazijn van 500 m² en opslag- en distributieloodsen met een gezamenlijke oppervlakte van om en bij 12.000 m² staan.

Het kloppend hart van de site is de nieuwe cross-dock van 5.100 m² die de groep in 2014 in gebruik nam en die als draaischijf dient voor alle goederen die dagelijks binnen en buiten stromen.

In totaal zijn alle magazijnen samen goed voor 65 dockshelters.

play_circle_filled

Omhoog