Transuniverse Forwarding start uitrol eigen activiteiten in Frankrijk en Marokko.

Transuniverse Forwarding France staat in de steigers. We werken vandaag inderdaad volop aan de oprichting van een dochteronderneming in Frankrijk. De kantoren en het overslagplatform komen op de immense logistieke zone Garonor, ten noorden van Parijs.

In eerste instantie beoogt Transuniverse Forwarding France de uitbreiding van haar trafieken van en naar Frankrijk. Het nieuwe bedrijf krijgt ook een belangrijke rol in het verkeer van en naar Marokko en Tunesië. Vrachtwagens van en naar Wondelgem zullen in Garonor kunnen stoppen om bij te laden, zodat de frequentie van de vertrekken op al deze landen kan worden opgevoerd.

De vestiging krijgt naast deze operationele taken ook een commerciële rol te vervullen. Een nieuwe ploeg bestaande uit een tiental medewerkers zal er zorgen voor een grotere aanwezigheid van Transuniverse in de groepagetrafieken van en naar Frankrijk. Dit moet het op vrij korte termijn mogelijk maken om ook de bestaande trafieken ook aan te dikken.

Na Parijs wordt er ook uitgekeken naar de uitbouw van een hub in Lyon. Op middellange termijn wil Transuniverse ook in andere belangrijke Franse steden overslagplatforms openen.

play_circle_filled

Omhoog