Transuniverse wint de Lunchbeat Battle van TOPradio!

Transuniverse won in januari de Lunchbeat Battle van TOPradio! Drie dagen later werd onze werkvloer voor de gelegenheid omgebouwd tot een swingende dansvloer!

De Lunchbeat Battle is een duel tussen twee bedrijven dat TOPradio-dj’s Bram en Laura organiseren. Medewerker Frederik Bosschem, die ons had ingeschreven, speelde met zijn collega’s van de afdeling Quality de quiz: in minder dan één minuut zoveel mogelijk vragen juist beantwoorden.

 

Het bedrijf dat de Lunchbeat Battle wint mag een paar dagen later een foodtruck én TOPfeestje verwelkomen. “Het werd een fantastische middagpauze, waarbij we niet alleen onze dagelijkse taken even opzijzetten, maar ook samen genoten van geweldige beats en een smakelijke lunch, verzorgd door niemand minder dan Laura van TOPradio zelf!”, vertelt een trotse Frederik.

 

“Het werd nogmaals duidelijk hoe sterk de groepssfeer is onder de collega’s. Samen genoten we van dit moment waarbij plezier, team spirit en muziek centraal stonden”, voegt HR-manager Ellen De Cock toe.

 

play_circle_filled

Omhoog