Transuniverse neemt 10 TIP huckepack schuifzeilopleggers in gebruik

 

Onlangs heeft Transuniverse Forwarding 10 nieuwe TIP huckepack schuifzeilopleggers in gebruik genomen. De nieuwe trailers zijn compleet op maat gemaakt en in onze huisstijl geleverd. Ze zullen hoofdzakelijk ingezet worden op trajecten van en naar het Verenigd Koninkrijk.

 

Transuniverse Forwarding is al jaren klant van trailerverhuurder TIP. Onze vloot bestaat vandaag uit ruim 50 TIP trailers. De meeste zijn schuifzeilopleggers, maar ze telt ook verschillende chassis en twee Ekeri koeltrailers.

 

Miri Nedelcu, Aankoopmanager bij Transuniverse Forwarding vertelt: “We werken al jaren samen met TIP en de relatie is altijd goed geweest. Het contact ervaren wij als zeer prettig en professioneel. Vragen die we hebben, worden zeer snel beantwoord. En TIP levert ons de trailers specifiek aangepast aan onze wensen. De opleggers zijn daarnaast uitgerust met TIP Insight, zodat we op ieder moment inzicht hebben in onze assets”.

 

Michael Nierinck, Sales Manager bij TIP, vult aan: “We leveren niet alleen de trailers maar ontzorgen Transuniverse ook compleet. Zo maakt het bedrijf bijvoorbeeld gebruik van een volledige service met full cover programma. Hierdoor heeft het geen omkijken naar de trailers en kan het zich volledig focussen op zijn core business”.

 

Op de foto v.l.n.r.: Claudio Moretti, Commercieel Directeur TIP Benelux; Miri Nedelcu, Aankoopmanager/Directie Transuniverse Forwarding; Michael Nierinck, Sales Manager TIP.
play_circle_filled

Omhoog