Transuniverse verwelkomt u op Transport & Logistics Antwerp

Dit jaar kan de tweejaarlijkse vakbeurs Transport & Logistics Antwerp dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen doorgaan!  Prik alvast 19, 20 & 21 oktober vast in uw agenda. Dan staat het team van Transuniverse Forwarding klaar om u op onze stand te verwelkomen.

Transport & Logistics Antwerp is na de coronacrisis de eerste logistieke beurs die terug live doorgaat. Na anderhalf jaar van hoofdzakelijk digitale en telefonische contacten zijn we allen bewust geworden dat menselijk contact bijzonder belangrijk is om de relatie tussen het bedrijf en de klant te bestendigen. Daarom neemt Transuniverse ook dit jaar deel aan de vakbeurs. Onze stand vindt u op de gewoonlijke plaats in Hall 4 (nummer 4.100).

Om drukte op de stand te vermijden en de bezoeken in de tijd te spreiden, hebben we dit jaar geen speciaal event op de stand voorzien. U kiest zelf wanneer u langskomt: ons hele team zal aanwezig zijn en u met plezier ontvangen.

Deze vakbeurs is alvast het bezoeken waard: naast de exposanten ontvangt ze drie dagen lang tientallen experten en keynote speakers die hun licht laten schijnen op de sector en zijn toekomst, in conferenties, seminaries, debatten en live interviews. Het conferentieprogramma is zeer gevarieerd.

Veiligheid voorop

Op het event zal iedereen zich moeten aanmelden met het Covid Safe Ticket. Het dragen van een mondmasker is niet verplicht, maar organisator Easy Fairs raadt aanwezigen en bezoekers sterk aan om deze in gesloten of drukke ruimtes te gebruiken. Waar mogelijk dient de 1,5 meter afstand gerespecteerd.

Een CO2-meetsysteem bewaakt de luchtkwaliteit in de hallen. Easy Fairs heeft een actieplan uitgewerkt voor voldoende ventilatie.

Vooraf registreren

Het is belangrijk dat u zich op voorhand registreert en in het bezit bent van volgende documenten om toegang te krijgen tot de beurs:

  • Een geldig Covid Safe Ticket
  • Een identiteitsbewijs
  • Een geldig toegangsticket

Het gratis toegangsticket bekomt u via deze link

 

play_circle_filled

Omhoog