Succesvolle deelname Transuniverse aan ‘transport logistic’ München

Vier dagen lang in mei was München het epicentrum van de logistieke wereld. De vakbeurs ‘transport logistic’ kende dit jaar een recordeditie en kreeg meer positieve reacties dan ooit. Dat kunnen we beamen: Transuniverse Forwarding was met een hele ploeg aanwezig om klanten en partners te ontmoeten en om internationaal te netwerken.

 

Van 9 tot 12 mei 2023 namen 2.320 exposanten uit 67 landen deel aan deze internationale vakbeurs voor transport, logistiek, IT en supply chain management. Ze ontving meer dan 75.000 bezoekers uit 120 landen. Voor het eerst waren de internationale bezoekers in München in de meerderheid. Ook het aantal exposanten van buiten Duitsland groeide enorm: dit jaar waren het er 1.390 (60% van het totaal). De top tien van de landen met de meeste exposanten (na Duitsland) waren Nederland, Italië, België, Frankrijk, Oostenrijk, China, Turkije, Spanje, Polen en het VK.


Voor het eerst nam Transuniverse deel aan de beurs, via een booth op de stand van North Sea Port. “Lokale vakbeurzen zoals Transport & Logistics in Antwerpen en Gent zijn plekken om de banden met klanten aan te halen en kennis te maken met potentiële klanten. De beurs in München heeft een andere insteek: ze is de plek ‘par excellence’ om internationaal te netwerken en de basis te leggen van mogelijke samenwerkingen”, zegt Sales Manager Dennis Snoeck. Daarom hebben maar liefst negen medewerkers van Transuniverse elkaar om de twee dagen afgelost.


“Op een beurs zoals die in München kun je de internationale markt beter observeren en ‘voelen’. Door deel te nemen toon je ook je ambities. Commerciële contacten met Duitse klanten kunnen worden bestendigd tijdens een bezoek aan onze stand, maar nieuwe contacten worden ook vaak toevallig gelegd op de stand van een mogelijke partner of zelfs in de wandelgangen. Kortom: het is een kwestie van ‘zien en gezien worden”, zegt Dennis nog.

 

 

play_circle_filled

Omhoog