Steun mee de actie ‘Transuniverse helpt Liloe’!

 

Enkele maanden geleden sloeg het noodlot toe in het gezin van onze medewerker Luc Van Walle: bij dochter Liloe, pas acht jaar oud, werd een hersentumor vastgesteld. Tot overmaat van ramp kreeg het meisje tijdens de operatie een herseninfarct, waardoor ze aan één zijde verlamd is. Transuniverse zette een actie op om haar ouders te steunen en Liloe meer levenscomfort te bieden. Ook u kunt uw steentje bijdragen.

 

Liloe’s gezondheidstoestand evolueert wisselvallig – met zowel goed als slecht nieuws – en de financiële gevolgen voor de ouders zijn groot: de dagelijkse kosten voor luiers, medicatie en taxivervoer naar het kinderrevalidatiecentrum van het  UZ Gent wegen zwaar door. Daar komen nog andere, meer structurele kosten bij: om Liloe alle comfort te kunnen bieden werd een aangepaste kamer ingericht waar zij zich goed kan in voelen en moesten haar ouders een rolstoelvriendelijke auto kopen, zodat zij nog steeds haar vrijheid kan behouden. Daar bovenop is er de impact op de loopbaan van Luc en zijn echtgenote Kathy, wat ook financiële gevolgen heeft.

 

Oorspronkelijk startten de ouders van Liloe een crowdfunding op, maar dat volstond niet. Om Luc en Kathy financieel te steunen besliste het directiecomité van ons bedrijf om de actie ‘Transuniverse helpt Liloe’ op te zetten. “Hiervoor werken we via het Streekfonds West-Vlaanderen van de Koning Boudewijnstichting. De actie valt onder de projecten van ‘Een Hart voor West-Vlaanderen’, waardoor giften vanaf 40 euro aanleiding geven tot een belastingvermindering van 45 % op het gestorte bedrag”, zegt Olivia Adins, lid van het directiecomité.

 

Fiscaal attest

“Dankzij het fiscale voordeel willen we meer mensen overtuigen om een gift te doen en om grotere sommen te doneren. Zo kunnen we Luc en Kathy structureel helpen. Ook klanten en partners van Transuniverse die zich solidair willen tonen, kunnen hun steentje bijdragen”, benadrukt ze. “Laten we samen Liloe en haar familie helpen op hun reis naar herstel en een beter leven. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil. Samen zijn we sterker!”

Wilt u dit project steunen, dan kunt u dit doen door een gift over te maken via deze link:

https://donate.kbs-frb.be/actions/RF-SWVlaanderenLiloe?lang=nl_NL

U kunt ook storten op rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting. Vermeld daarbij de actiecode ACT-38001 of gebruik de gestructureerde mededeling 623/3800/10040.  

 

Dit is een project met de steun van het Streekfonds West-Vlaanderen, beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

 

play_circle_filled

Omhoog