Transuniverse Forwarding sponsort wielrennen en veldrijden

Transuniverse Forwarding is Premium Sponsor van het Belgisch kampioenschap wielrennen, dat dit jaar in Gent doorgaat. Op zondag 30 juni wordt een parcours van 222 kilometer gereden met start aan het stadhuis en aankomst aan de Watersportbaan. Daar zal u ons kunnen aantreffen.

De wedstrijd bij de mannen start op het middaguur. Ze rennen eerst via Merelbeke richting Vlaamse Ardennen. Daar leggen ze drie keer een lus af van 18 kilometer. Daarna gaat het richting Gent waar ze nog zeven ronden van 15,5 kilometer afleggen op een volledig afgesloten parcours. Dat eindigt met een lange, rechte lijn aan de Watersportbaan.

Dit jaar krijgt ook het vrouwenwielrennen meer aandacht. Het startuur en het parcours – nagenoeg hetzelfde als dat voor de mannen – zijn zo opgevat dat ze meer publieks- en mediabelangstelling krijgen dan vroeger.

Transuniverse zal nadrukkelijk aanwezig zijn langs de Watersportbaan en zijn klanten en relaties ontvangen in een aangepaste setting.

Daar blijft het niet bij. Op 30 november is Transuniverse Forwarding ook Premium Sponsor van het kampioenschap cyclocross nabij Kortrijk. Net als voor het Belgisch kampioenschap wielrennen is het de eerste keer dat ons bedrijf een wedstrijd veldrijden sponsort.

Beide initiatieven passen in het streven van Transuniverse om de naambekendheid en de visibiliteit te vergroten. Dat vertaalde zich eerder dit jaar ook in sponsorship van de voetbalclubs AA Gent en FC Antwerp, waar ons bedrijf business loges heeft.

play_circle_filled

Omhoog