Verhoogde frequentie op Scandinavië dankzij partnership met LEMAN

Transuniverse Forwarding en de Deense groep LEMAN, één van de marktleiders in de groepagesector in Scandinavië, hebben een strategisch partnership gesloten. Hierdoor kan de dienstverlening niet alleen op Denemarken verbeterd worden, maar ook op Zweden, Noorwegen en Finland. Op al deze landen wordt de frequentie verhoogd.

“De groepagetrafieken op Scandinavië, die we tot kort uitbesteedden, worden sinds 1 augustus rechtstreeks verzorgd in partnership met de groep LEMAN, een zeer sterke lokale partner met wie we in het verleden al samenwerkten. Hierdoor kunnen we nu dagelijkse vertrekken op Denemarken verzorgen. Naar Zweden wordt de frequentie verhoogd tot drie maal per week en naar Noorwegen en Finland tot twee maal per week”, zegt Kevin Van Ongeval, directeur Group Operations bij Transuniverse Forwarding.

“De logistiek, het transport en ons algemeen serviceniveau van en naar België, de Scandinavische landen en het Verenigd Koninkrijk zullen dankzij deze samenwerking met Transuniverse Forwarding aanzienlijk verbeterd worden”, beaamt Jesper Autzen, Group COO Road bij LEMAN.

LEMAN is een toonaangevende transport- en logistiekgroep met zetel in Greve, nabij Kopenhagen. Ze heeft eigen vestigingen in zes landen: buiten Denemarken zijn dat Zweden, Noorwegen, Finland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Daarnaast werkt ze in 120 landen met toppartners. Met ruim 700 medewerkers boekt LEMAN een jaaromzet van zo’n 300 miljoen euro. Naast weggroepage is de groep actief in zee- en luchtvracht, warehousing, project cargo en farmatransport.

 

play_circle_filled

Omhoog