Nitto zet onze groep opnieuw in de bloemetjes

Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft Nitto EMEA Transuniverse Forwarding  bekroond met een award in de categorie ‘Services & Logistics’. De Japanse groep overhandigde de trofee onlangs tijdens de Nitto Centennial Innovation Days in Londen.

Nitto, de Japanse producent van dichtingsmaterialen, industriële kleefbanden en andere gespecialiseerde producten, heeft in Genk zijn grootste productiesite van de EMEA-zone. Al meerdere jaren organiseert Transuniverse Forwarding de transporten naar de verschillende Europese landen, het Midden-Oosten en Afrika. Het haalt de goederen op in de fabriek, brengt ze naar het crossdock-platform in Wondelgem en vervoert ze naar de verschillende landen, waar lokale agenten voor de fijnmazige distributie zorgen.

Die hele keten wordt in de gaten gehouden door een ‘control tower’ van Transuniverse. Die zorgt ervoor dat de operaties gestroomlijnd, performant en stipt gebeuren. De opvolging gebeurt geautomatiseerd, maar mensen grijpen proactief in wanneer afwijkingen in de keten ontstaan.

Deze efficiëntie wordt door Nitto gewaardeerd: net als in 2017 overhandigde Sam Strijckmans, president Nitto EMEA, een award uit aan Frank Adins, afgevaardigd bestuurder van Transuniverse. Hij prees de uitzonderlijke prestaties op gebied van ‘ontime’ leveringen en voor de snelheid van zijn klantendienst.

Frank Adins - Sam Strijckmans
play_circle_filled

Omhoog