Nitto bekroont Transuniverse

Nitto EMEA bekroont Transuniverse Forwarding

 

In Londen overhandigde Sam Strijckmans, president Nitto EMEA, een award uit aan Frank Adins, voorzitter van Transuniverse Forwarding. In de categorie ‘Services & Logistics’ werd ons bedrijf gelauwerd voor zijn uitzonderlijke prestaties op gebied van ‘ontime’ leveringen en voor de snelheid van zijn klantendienst.

De Japanse groep Nitto heeft in Genk haar grootste productiesite van de EMEA-zone. Daar worden dichtingmaterialen alsook industriële en andere gespecialiseerde kleefbanden geproduceerd. Ze worden naar landen in de hele EMEA-zone geëxporteerd. Transuniverse Forwarding  organiseert al geruime tijd deze transporten. Dochter Intercargo haalt de goederen op in de fabriek in Genk en brengt ze naar het crossdock-platform in Wondelgem, nabij Gent. Van daaruit worden ze vervoerd naar de verschillende landen, waar lokale agenten voor de fijnmazige distributie zorgen.

Een ‘control tower’ van Transuniverse houdt daarbij toezicht op de hele keten van Nitto EMEA. Waar dat kan, gebeurt de opvolging van de goederen geautomatiseerd, maar in sommige landen moeten nog mensen ingeschakeld worden. De controletoren zorgt ervoor dat in beide gevallen deze operaties gestroomlijnd, performant en stipt gebeuren. Occasioneel moeten mensen ingrijpen, maar dat gebeurt steeds proactief. Hierdoor bereikt Transuniverse zeer hoge stiptheidsniveaus voor de leveringen van Nitto-producten. Dat weet de Japanse producent duidelijk te waarderen… en te belonen met deze award.

Transuniverse Forwarding Nitto EMEA Award
play_circle_filled

Omhoog