Heftruckbestuurder Crossdock (M-V-X)

Heftruckbestuurder Crossdock (M-V-X)

“Als ondernemend familiebedrijf en groepagespecialist sturen we de volgeladen vrachtwagens de baan op via ons sterk partnernetwerk B2B naar Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika”

We zijn creatief in het zoeken naar oplossingen, met de nodige focus op kwalitatief resultaat dankzij onze kennis, ervaring- en onze betrokkenheid met respect voor zowel interne al externe partijen

  • Vind jij respect belangrijk?
  • Kijk je met een open blik naar de dingen?
  • Voel je je betrokken en verantwoordelijk voor wat je presteert met de focus op een kwalitatief resultaat en ben je flexibel ingesteld?

Dan pas je alvast in ons team! Lees dan even verder:

Wat zijn je taken?

Je helpt met het lossen en laden van de vrachtwagens. Het gaat om materialen van diverse omvang waaronder ook broos materiaal, die met de nodige zorg en voorzichtigheid behandeld moeten worden. Door je aantoonbare ervaring lukt dit vlot en aan een respectabel tempo. Je staat in voor een eerste inspectie van de goederen. Je kan overweg met een scanner.

Wanneer er schade is, merk je dit tijdig op en geeft dit door aan jouw teamleider. De werkvloer moet steeds ordelijk en netjes blijven. Samen met jouw collega’s ben je hier verantwoordelijk voor.

Je werkt in de late ploeg: van maandag tot donderdag van 16:00 tot 00:00 uur en op vrijdag van 16:00 tot 00:30 uur.

 

Wat zijn jouw talenten en vaardigheden?

  • Je kan terugvallen op minstens 3 jaar ervaring in een Crossdock magazijn.
  • Een stevig werktempo schrikt je niet af en je houdt van logistieke uitdagingen.
  • Jouw sociale kwaliteiten maken dat je in team goed presteert.
  • Je kan goed Nederlands spreken, lezen en begrijpen en hebt eventueel kennis van andere talen vb. Engels.
  • Ervaring met een scanningsysteem of bereid zijn om dit aan te leren is een absolute meerwaarde.
  • Je hebt ervaring in het besturen van een heftruck voor het laden en/of lossen van vrachtwagens. Ben je in het bezit van een heftruckattest? Dan heb je alvast een streepje voor.

 

Wat heeft Transuniverse Forwarding jou te bieden?

Naast een goede werksfeer, gezellige afterworks, teambuilding en personeelsfeest, alsook tal van initiatieven in het kader van welzijn (soep in de winter, gezonde themadagen, …) zit dit in je loonpakket:

We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur, na een geslaagde interim-periode met flexibele werkregeling in het paritair comité 140.03.

Naast een bruto uurloon van 16.28 euro + 12,5% ploegenpremie, ontvang je ook maaltijdcheques en een groeps- en hospitalisatieverzekering via het sectorfonds, ecocheques, opleiding en doorgroeimogelijkheden op termijn.

 

Ben je ervan overtuigd dat wij een match zijn?

Twijfel zeker niet om jezelf aan ons voor te stellen.

Dit kan door te mailen naar elfi.vangoethem@transuniverse.be

Nadien nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking.

 

play_circle_filled

Omhoog