‘Don’t Worry, Be Happy’-dag

“De transportsector is veeleisend en wij zien dat onze mensen zich verbonden voelen met hun werk en elke dag het beste van zichzelf geven. Daarom wilden we iets teruggeven. Secretaressendag hebben we dan ook naar iedereen opengetrokken en het personeel een flinke dosis ‘serious happiness’ gegeven”, zegt HR-manager Valérie Van Haver.

Transuniverse Forwarding klopte bij het bedrijf Hallelujah aan voor de organisatie van deze ‘Don’t Worry, Be Happy’-dag. Daarbij werd gefocust op het ontzorgen van onze medewerkers voor, tijdens en na het werk, en dat op een ludieke manier. ‘s Ochtends werden ze verwelkomd door een speciaal ‘strijkerskwartet’: een team zorgde niet alleen voor een streepje muziek, maar nam ook hun strijk in ontvangst.

Tijdens de middagpauze werd er een groot ‘Twister’-spel voorzien om met het hele team de benen even te strekken. Er werd flink wat afgelachen, zodat de werknemers in de namiddag met een blije gemoedsrust terug naar hun bureaus konden. 

Op het eind van de dag ontvingen ze hun vers gestreken kledij en kregen ze ook een gezonde maaltijd mee naar huis. Na hun werk konden ze dus gewoon in de zetel ploffen, zonder nog te moeten denken aan koken of strijken.

Wil u zien hoe ludiek het eraan toe ging? Bekijk onze video hier.

 

play_circle_filled

Omhoog