Transuniverse plaatst duurzaamheid centraal op Transport & Logistics Antwerp

Binnenkort – van 17 tot en met 19 oktober – gaat de vakbeurs Transport & Logistics Antwerp door. Dit event is het belangrijkste in België voor onze sector en dus tekent Transuniverse Forwarding zoals steeds present. Dit jaar zullen we er u graag onze inzichten rond duurzaamheid toelichten.

 

Transport & Logistics Antwerp is de ideale plek om in een relaxte sfeer van gedachten te wisselen en businesskansen af te toetsen. Daarom zullen wij er met u onze inzichten delen over duurzaamheid. Wij hebben onze verwezenlijkingen, ideeën en plannen gebundeld in een nieuwe brochure, die we u graag – op papier of digitaal – zullen overhandigen.

De directie en het commerciële team zullen op onze stand in primeur toelichten in welke richting we zullen evolueren en welke onze doelstellingen zijn.

U bent dus van harte op onze stand (4.100) uitgenodigd! Wenst u een specifieke persoon te spreken en zeker zijn dat hij of zij op de stand aanwezig is wanneer u langskomt? Stuur hem of haar op voorhand een mailtje.

Praktische info:

De beurs gaat door op:

  • dinsdag 17/10 (10u – 19u)
  • woensdag 18/10 (10u – 20u)
  • donderdag 19/10 (10u – 17u)

Antwerp Expo: Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen

Om de beurs te bezoeken dient u zich op voorhand te registreren. Gratis inschrijven kan hier.

 

 

play_circle_filled

Omhoog