Transuniverse neemt deel aan Transport Logistic München

Transport Logistic in München is de grootste vakbeurs in Europa – en misschien zelfs ter wereld – voor logistiek, transport, mobiliteit, IT en supply chain management. Dé internationale hoogmis voor de sector, bij wijze van spreken. Transuniverse Forwarding kon dus niet ontbreken op dit gerenommeerd netwerkingevent, dat van 9 tot 12 mei 2023 doorgaat.

 

Sinds 1978 wordt deze vakbeurs om de twee jaar in München gehouden. Ze duurt vier dagen en wordt in de logistieke sector beschouwd als het belangrijkste platform voor het internationaal netwerken. Dit jaar zijn er maar liefst 2.374 exposanten uit 63 landen – verspreid over 10 hallen – en verwachten de organisatoren maar liefst 64.000 bezoekers uit 125 landen. Tijdens de beurs worden ook hoogstaande conferenties gehouden met zo’n 200 sprekers.

Transuniverse zal er staan op de gemeenschappelijke stand van North Sea Port, samen met enkele andere Belgische en Nederlandse bedrijven (hal B3, stand 212). Verschillende directieleden, het voltallige salesteam en drie medewerkers van Operations zullen elkaar aflossen.  Wil u iemand specifiek van het Transuniverse-team ontmoeten? Dat kan zeker! Neem liefst op voorhand contact op met hem of haar via deze link.

Meer weten over de beurs Transport Logistic München? Klik hier.

 

play_circle_filled

Omhoog