Samenwerking in de kijker – Tradecc

Welkom bij onze nieuwe rubriek “Samenwerking in de kijker”, waar we de spotlight richten op de verhalen van onze klanten en onze impactvolle samenwerking. Vandaag gaan we in gesprek met Jean-Claude Kerremans van Tradecc. Met meer dan drie decennia ervaring in de branche, is hij een ware kenner in het navigeren door de complexe wereld van logistiek mét precisie. In dit interview deelt hij zijn ervaring met Transuniverse Forwarding en onthult hij waarom deze samenwerking zijn verwachtingen overtrof. Of je nu in de sector actief bent of gewoon geïnteresseerd in de kunst van efficiënte logistiek, dit interview biedt inzicht, inspiratie en bewijs van wat mogelijk is wanneer je de juiste partners aan je zijde hebt.

 

“Jean-Claude, kan je ons vertellen over je eerste ervaring met Transuniverse Forwarding?”

Jean-Claude: “Natuurlijk! Het was 1,5 jaar geleden dat ik via een collega in contact kwam met Transuniverse Forwarding. Wat me direct opviel, was hun snelheid en transparantie – binnen een kwartier was alles geregeld, van de afspraak tot het papierwerk.”

 

“Dat klinkt indrukwekkend. Was er iets dat je bijzonder waardeerde in de samenwerking?”

Jean-Claude: “De samenwerking met de afdelingen is naadloos. Zij houden zich aan hun woord, zelfs als het nieuws minder goed is, en dat is cruciaal voor mij. De communicatie is helder, de diensten zijn competitief geprijsd, en de oplossingen zijn altijd aanwezig.”

 

“Heb je voorbeelden van hoe Transuniverse Forwarding deze efficiëntie in de praktijk brengt?”

Jean-Claude: “Absoluut. Ik ontvang proactieve updates, zoals over feestdagen in het buitenland, waardoor ik me als klant echt gewaardeerd voel. De wederzijdse transparantie is een plezier.”

 

“Zou je Transuniverse Forwarding aanbevelen aan anderen in de sector?”

Jean-Claude: “Zonder twijfel. Ik kan momenteel geen verbeterpunten noemen. Als de informatieflow zo blijft, zie ik ons nog jarenlang samenwerken. Zelfs onze boekhouding is zeer tevreden. Alles loopt op rolletjes.”

 

Zit jij met logistieke uitdagingen of zoek je naar een partner die niet alleen problemen signaleert, maar ook oplossingen biedt? Neem contact op met Transuniverse Forwarding en ervaar zelf de dienstverlening die Jean-Claude Kerremans zo waardeert. Laat Transuniverse Forwarding het verschil maken in jouw logistieke processen.”

 

Het is inspirerend om te lezen hoe Jean-Claude Kerremans de samenwerking met Transuniverse Forwarding heeft ervaren en hoe dit zijn logistieke processen heeft getransformeerd. Zijn ervaring onderstreept het belang van transparantie, betrouwbaarheid en efficiëntie in onze sector. Als je, net als Jean-Claude, op zoek bent naar een logistieke partner die niet alleen uitdagingen herkent maar ook op maat gemaakte oplossingen biedt, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met ons. Ervaar zelf hoe we het verschil kunnen maken in jouw logistieke avonturen. Bij Transuniverse Forwarding staan we klaar om met je samen te werken en je bedrijf naar nieuwe hoogtes van succes en efficiëntie te tillen. https://www.transuniverse.be/contact/contact-form/

 

play_circle_filled

Omhoog