Nieuwe website

Sinds begin oktober is de nieuwe website van Transuniverse Forwarding volledig operationeel. Met dat nieuwe visitekaartje trekt Transuniverse naar Transport & Logistics in Antwerpen.

Trendier, gebruiksvriendelijker, dynamischer en in de nieuwe huisstijl ! Met zijn vernieuwde website houdt Transuniverse Forwarding digitaal gelijke tred met de ontwikkeling van zijn bedrijvigheid.
Op zoek naar de juiste contactpersoon voor een zending naar Turkije of Spanje? Een klik op de knop ‘Bestemmingen’ en u vindt het telefoonnummer, faxnummer en mailadres dat u nodig heeft, samen met een visuele snapshot van onder meer transittijd en frequentie. Net als voor de 52 andere landen die Transuniverse vanuit Gent bedient.
Geïnteresseerd in de opslagmogelijkheden die Transuniverse u kan bieden? ‘Logistiek’ vertelt u waar onze onderneming op dat vlak voor staat en welke troeven ze nog kan uitspelen.
Benieuwd naar het recentste reilen en zeilen van onze onderneming. In ‘Nieuws’ leest u er alles over.

Transport & Logistics

Een performante website is vandaag een must. Maar Transuniverse Forwarding staat u nog steeds heel graag persoonlijk te woord. Dat kan op 17, 18 en 19 oktober alvast op de beurs ‘Transport & Logistics’ in Antwerp Expo, het trefpunt van al wie meetelt in vervoer en logistiek in Vlaanderen. U vindt ons daar in Hal 2 op stand 2.074.
Met onze inschrijvingscode 10221 kan u kosteloos inschrijven voor de beurs via de website van beursorganisator EasyFairs. U bent altijd welkom.

Transport & Logistics 2017
play_circle_filled

Omhoog