Logistics TV op bezoek bij Transuniverse

Logistics TV is een programma van Transportmedia dat  op Kanaal Z wordt uitgezonden. Vier maal per jaar plaatst het de logistieke sector in de schijnwerpers. De ploeg van Logistics TV vroeg aan Transuniverse Forwarding of we gast wilden zijn voor de uitzending van februari. Daar gingen we natuurlijk op in.

“In elke uitzending van Logistics TV brengen we een bezoek aan een transport- en logistiek bedrijf. Dat bezoek vormt de rode draad van de uitzending. We belichten enkele interessante aspecten van dat bedrijf en tussendoor brengen we verschillende nieuwsitems over de sector”, legt realisator Yannick Haesevoets uit.

Voormalig miss België Virginie Claes – inmiddels ook een goede kenner van de sector – presenteert Logistics TV. Zij voerde boeiende gesprekken met Frank Adins, Olivia Adins en HR-manager Ellen De Cock.

Tijdens de uitzending kwamen verschillende aspecten van Transuniverse aan bod, zoals onze visie op groepage, de uitbreiding van ons crossdockcenter in Wondelgem, ons duurzaam wagenpark en onze permanente zoektocht naar gemotiveerde en kwaliteitsvolle werknemers.

Wilt u de uitzending bekijken? Dat kan. Klik gewoon hier.

play_circle_filled

Omhoog