Kuurne – Brussel – Kuurne

“Op een zonnige 25 februari, met alvast een vleugje lente in de lucht, vond een bijzonder evenement plaats. Kuurne-Brussel-Kuurne, de klassieker die het wielerseizoen op gang trapt, vond dit jaar zijn start in Kortrijk en aankomst in het gezellige Kuurne. En wat een start was het! Met publiek dat er zin in had, was het een dag die elk wielerhart sneller deed slaan.

 

Bij Transuniverse hadden we het genoegen onze klanten te verwelkomen in een VIP-tent die net zo straalde als de zon. Een informeel trefpunt waar sport en comfort hand in hand gingen, en waar de koers geen moment uit het oog werd verloren. Onze gasten, die met een glimlach arriveerden en vertrokken, konden tussen het aanmoedigen door genieten van een hapje, een drankje en talloze gezellige babbels.

 

De koers zelf? Een schouwspel waar de VRT-kijkers elk jaar reikhalzend naar uitkijken, en wij hadden het beste zicht vanuit onze VIP-locatie. De opkomst was fantastisch, de sfeer opgetogen, en als kers op de taart hebben we er enkele prachtige herinneringen en foto’s aan overgehouden. Kortom, een wielerevent om in te lijsten, en dat hebben we bij Transuniverse dan ook gedaan.

 

Hierbij enkele fijne sfeerbeelden!

 

play_circle_filled

Omhoog