Kom naar onze infosessie rond CMR, cargoverzekering en automatisatie!

Noteer dinsdag 27 juni in uw agenda. Dan organiseert Transuniverse een informatiesessie waarop u hartelijk wordt uitgenodigd. De gekozen thema’s zijn zowel interessant als actueel: CMR, cargoverzekering en automatisatie.

 

Dit is het programma:

16h00: Welkom

Maak kennis met het team.

 

16h30: Eerste hulp bij hindernissen tijdens transport

Gaétan Bascourt, Senior Client Advisor bij de verzekeringsmakelaar en risicobeheerder Marsh Benelux licht de grote lijnen toe van de CMR-wetgeving en legt de klemtoon op de bijhorende schadeafhandeling. Hij is specialist in cargoverzekering, aansprakelijkheid van transportoperatoren en aansprakelijkheid in chartering. Hij doceert ook wegtransport bij Portilog, Randstad en Logos.

 

17h00: Transuniverse zet in op automatisatie

Griet Gyselinck en Koen Zanders, resp. Sales Director en Business Analyst bij Transuniverse Forwarding, nemen u mee in de wereld van procesautomatisering en optimalisering.  Transuniverse zet fors in op automatisering om niet alleen de werking efficiënter te maken, maar ook om de communicatie met de klant te verbeteren. Zij leggen u uit hoe u nu zeer eenvoudig een up-to-date status van uw order kunt bekomen.

 

17h30: Receptie

U krijgt ruim de tijd om meer informatie van de sprekers te krijgen en om met de andere gasten te netwerken. Natuurlijk vergezeld van een hapje en drankje. 

 

Deze gratis infosessie zal doorgaan in het hoofdkwartier van Transuniverse Forwarding (Industrieweg 118, 9032 Wondelgem). Klaar om deel te nemen? Schrijf u dan in via deze link.

 

Tot dan!

play_circle_filled

Omhoog