Kom naar de Transuniverse-stand op Transport & Logistics Gent!

Prik 13, 14 en 15 september vast in uw agenda voor een bezoek aan Transport & Logistics Gent in Flanders Expo. De bekende transport- en logistiek beurs, die om de twee jaar in Antwerpen wordt georganiseerd, gaat nu ook in de pare jaren door in Gent. Voor deze thuismatch tekent Transuniverse Forwarding natuurlijk present! Wij verwelkomen u graag op onze stand.

 

“Gent is gegroeid tot een belangrijke logistieke hotspot met een aantal grote spelers. Zowel vanuit de logistieke gemeenschap en exposanten als vanuit de bezoekers bleek dat er een grote belangstelling bestaat voor een logistieke beurs in het Gentse”, zegt Nadine Francus, group event director bij organisator Easyfairs. Daarom wordt de beurs dus vanaf dit jaar afwisselend in Gent en Antwerpen georganiseerd. Aan deze eerste Gentse editie nemen meer dan 250 exposanten deel.

Registreer alvast hier voor een gratis bezoek aan de beurs. Wij verwelkomen u alvast graag op onze stand, nummer 1226. Wie zich aanmeldt via onze link en zijn badge scant op onze stand, maakt kans op een mooie prijs.

Heel ons commercieel team zal natuurlijk van de partij zijn. Indien u iemand specifiek van het Transuniverse-team wil ontmoeten, kan dat zeker! Neem liefst op voorhand contact op met hem of haar, of stuur een mail naar info@transuniverse.be.

Meer weten over de beurs? Klik hier!

play_circle_filled

Omhoog