Herfstaankondiging

Beste klanten, beste partners

 

Het is weer zover: de zomer is voorbij en de jeugd is weer op pad naar school. Het leven kwam langzaamaan weer in zijn vertrouwde plooi. Maar in deze tijden van verandering kunt u zich wellicht afvragen: wat is eigenlijk die ‘normale plooi’?

 

Na een jaar waarin de economie flink verhit was, merken we nu dat verschillende factoren – waaronder de oorlog in Oekraïne en de stijgende algemene kosten zoals de energieprijzen – druk uitoefenen op de handel. Transuniverse blijft daarom niet bij de pakken zitten: snel en efficiënt schakelen is de boodschap.

 

Om onze dienstverlening naar de Scandinavische landen verder te verbeteren, hebben we besloten over te stappen op NTG voor Denemarken en Noorwegen, Blue Water Shipping voor Zweden en Polar Logistics voor Finland. Dit stelt ons in staat om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn, met kortere transittijden en flexibelere vertrekdata.

 

Daarnaast zijn we verheugd aan te kondigen dat we opnieuw zullen deelnemen aan de beurs Transport & Logistics in Antwerpen. Dit is dé gelegenheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten en bij te praten. In primeur zullen we u onze inzichten over duurzaamheid toelichten. We kijken ernaar uit om jullie daar te zien.

 

Tenslotte willen we graag terugblikken op ons succesvol klantenevenement met als centrale thema’s verzekering, CMR-wetgeving en digitalisering. Het was een waardevolle gelegenheid om samen te leren en inzichten te delen.

 

Wij blijven ons inzetten om jullie de best mogelijke service te bieden, ondanks de uitdagingen die voor ons liggen. Samen gaan we de toekomst tegemoet en bouwen we aan een sterke en succesvolle samenwerking.

 

Met vriendelijke groeten

Frank Adins

Voorzitter Transuniverse Forwarding

 

 

play_circle_filled

Omhoog