Hebt u een vracht voor Oostenrijk, Duitsland, Italië, Polen … dan is Transuniverse uw vervoerspartner. We vervoeren goederen naar meer dan 44 landen. Waar uw goederen moeten zijn, daar brengt Transuniverse ze. Snel en zonder zorgen.

Wat is groupage?

Als groupagespecialist spitsen we ons toe op het groeperen van verschillende vrachten om zo de transportkosten te drukken. Kleine bedrijven vallen soms uit de boot wanneer het neerkomt op transport naar het buitenland. Daar zij slechts kleine hoeveelheden te vervoeren hebben kunnen ze geen volledige vrachtwagen vullen. Met groupage biedt Transuniverse een oplossing voor dit probleem. Door het samenvoegen van kleine ladingen van verschillende leveranciers wordt de transportruimte optimaal benut en worden de kosten voor het transport over verschillende klanten gespreid. Zo wordt het economisch, en ook ecologischer

Welke voordelen biedt groupage met Transuniverse?

Door een uitgebreid netwerk agenten in gans Europa en door ons groot aantal klanten kunnen wij naar meer dan 44 landen wekelijkse transporten voorzien. OF uw producten nu naar Bosnië, Cyprus, Frankrijk of Engeland moeten, Transuniverse verzorgt het vervoer van A tot Z, zonder zorgen.

Waarom kiezen voor Transuniverse?

Als marktleider in wegtransport op  Portugal, Spanje, Turkije en Griekenland kan u zeker zijn van een professionele afhandeling van uw vracht, ook naar onze andere bestemmingen. 

In ons hoofdkantoor in Wondelgem nabij Gent staan 160 medewerkers paraat om u te helpen en alles in goede banen te leiden. Daarnaast zorgen onze agenten op bestemming voor een goede opvolging en goede contacten.

Een vracht te vervoeren?