In beeld: de samenwerking tussen Transuniverse Forwarding en BMW Bilia Verstraeten

Sinds juni 2021 rijden onze medewerkers op een meer ecologische manier. Voor de aankoop van onze hybride en elektrische wagens gingen we langs bij  BMW Bilia Verstraeten in Lochristi.

 

Ruim 25 jaar geleden werd de BMW garage Verstraeten opgericht in Lochristi door Benoit en Pascale Verstraeten. Doorheen de jaren zijn de garage en de auto’s veel veranderd. Zo werd het in 2019 overgenomen door de bekende Zweedse investeringsgroep Bilia. De garage breidde uit van een naar twee locaties, Lochristi en Sint-Martens-Latem. Beide locaties beschikken over een eigen atelier en werkplaats.

 

Ook op vlak van wagens vond een verandering plaats. Denk maar aan de laatste innovatie vervanging van benzinewagens naar hybride- en elektrische wagens.

 

Natacha van Bilia Verstraeten legt ons uit wat er zo belangrijk is aan rijden op een groene manier. Enerzijds legt de overheid ons op om groener te rijden, waardoor er haast geen andere mogelijkheden meer zijn. Anderzijds is het van belang om aandacht te hechten aan het milieu en aan een groene toekomst. En precies daarom schakelde ook Transuniverse Forwarding over op hybride en elektrische wagens!

 

“Onze vloot bestaat nu al uit 40 hybride wagens van de nieuwste generatie en één ‘full electric’ auto.  Het is onze bedoeling om binnen drie jaar helemaal over te schakelen op volledig elektrische wagens.”, aldus Miri, Purchase Manager bij Transuniverse Forwarding. “We zijn heel trots om zo een groene aankoop te doen. Als bedrijf dat transport organiseert geven we graag het voorbeeld aan de buitenwereld!”

 

Dankzij BMW Bilia Verstraeten staan onze medewerkers nog sneller bij hun klanten op een nóg meer ecologische manier. Bedankt!

 

 

play_circle_filled

Omhoog