Traffic Operator Export Spanje/Portugal

Traffic Operator Export Spanje/Portugal (M/V/X)

 

Transuniverse Forwarding is sinds 1983 actief in de groupage- en transportsector. Vanuit onze kantoren in Wondelgem, Parijs en Roemenië hebben wij door de jaren heen een netwerk opgebouwd bestaande uit vaste klanten en trouwe agenten.

We zijn gespecialiseerd in groupage naar Oostenrijk, de Baltische Staten, Benelux, Cyprus, Oost-Europa, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Iran, Italië, Portugal, Spanje, Scandinavië, Zwitserland, Maghreb, Algerije, Ex-Joegoslavië, Turkije en de Verenigde Staten.

Bij een groeiend bedrijf horen natuurlijk steeds meer werknemers. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat doet een Traffic Operator Export Spanje/Portugal?

Alle orders richting Spanje en Portugal komen bij jou terecht. Vervolgens registreer je de orders en geeft ze door aan de administratieve dienst. Na de opmaak ervan, controleer je de dossiers. Waar nodig vul je aan (laadreferenties, laad- en losuren, laad- en losdata, transportprestaties, etc.). Je verstuurt orderbevestigingen naar de klanten.

Je meldt afhalingen en levering aan voor een perfecte uitvoering zonder belemmering van de bedrijfsactiviteit.

Je staat steeds in nauw contact met andere diensten (Customer Service, Handling en Control Tower) en informeert hen wanneer nodig.

 

 

Wat zijn jouw talenten en vaardigheden?

  • Je hebt een sterke affiniteit met Spanje/Portugal en beschikt over de nodige geografische kennis.
  • Een eerste ervaring binnen de transport heb je – bij voorkeur als planner.
  • Er is reeds een eerste ervaring met het ERP-pakket Navision, het MS-Office pakket en je hebt kennis van transportdocumenten en INCO Terms.
  • Je houdt ervan om continue bij te leren, zowel door interne als externe opleidingen.
  • Gezien je veel dagelijks in contact komt met onze klanten schrikt telefonisch contact en via mail communiceren in Nederlands en Spaans jou zeker niet af. Je kan ook communiceren in Engels en Frans.
  • Stressbestending, nauwkeuring, punctueel, organisatorisch, klantgericht, teamplayer … zijn de begrippen die jou omschrijven.

 

Kennis van het ERP-pakket Navision is een pluspunt!

 

Wat heeft Transuniverse Forwarding jou te bieden?

Je komt terecht in een enthousiast team binnen een groeiend internationaal bedrijf! Je ontvangt een marktconform salarispakket aangevuld met extralegale voordelen. Er zijn steeds doorgroeimogelijkheden.

 

Ben je ervan overtuigd dat jij de persoon bent die wij nodig hebben?

Twijfel zeker niet om jezelf aan ons voor te stellen. Dit kan door te mailen naar ellen.decock@transuniverse.be. Nadien nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking.

play_circle_filled

Omhoog