TRAFFIC OPERATOR EXPORT FRANKRIJK

Traffic Operator Export Frankrijk (M/V/X)

 

Transuniverse Forwarding is sinds 1983 actief in de groupage- en transportsector. Vanuit onze kantoren in Wondelgem, Parijs en Roemenië hebben wij door de jaren heen een netwerk opgebouwd bestaande uit vaste klanten en trouwe agenten.

We zijn gespecialiseerd in groupage naar Oostenrijk, de Baltische Staten, Benelux, Cyprus, Oost-Europa, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Iran, Italië, Portugal, Spanje, Scandinavië, Zwitserland, Maghreb, Algerije, Ex-Joegoslavië, Turkije en de Verenigde Staten.

Bij een groeiend bedrijf horen natuurlijk steeds meer werknemers. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat doet een Traffic Operator Export Frankrijk?

Je staat rechtstreeks in contact met de klant. Orderaanvragen richting Frankrijk komen bij jou terecht. Je coördineert en beheert alle groupagewagens voor jouw land. Deze plan je in op een kostenefficiënte manier. Het is belangrijk dat de exportplanning steeds op een effectieve en klantvriendelijke manier verloopt.

 

Wat zijn jouw talenten en vaardigheden?

  • Je hebt een sterke affiniteit met Frankrijk en beschikt over de nodige geografische kennis.
  • Een eerste ervaring binnen de transport heb je – bij voorkeur als planner.
  • Er is reeds een eerste ervaring met het ERP-pakket Navision, het MS-Office pakket en je hebt kennis van transportdocumenten.
  • Je houdt ervan om continue bij te leren, zowel door interne als externe opleidingen.
  • Gezien je veel dagelijks in contact komt met onze klanten schrikt telefonisch contact en via mail communiceren in Nederlands en Frans jou zeker niet af.
  • Stressbestending, nauwkeuring, punctueel, organisatorisch, klantgericht, teamplayer … zijn de begrippen die jou omschrijven.

 

Kennis van het ERP-pakket Navision is een pluspunt!

 

Wat heeft Transuniverse Forwarding jou te bieden?

Je komt terecht in een enthousiast team binnen een groeiend internationaal bedrijf! Je ontvangt een marktconform salarispakket aangevuld met extralegale voordelen. Er zijn steeds doorgroeimogelijkheden.

 

Ben je ervan overtuigd dat jij de persoon bent die wij nodig hebben?

Twijfel zeker niet om jezelf aan ons voor te stellen. Dit kan door te mailen naar ellen.decock@transuniverse.be. Nadien nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking.

play_circle_filled

Omhoog