Teamleader dagploeg

Teamleader dagploeg (M-V-X)

 

Als ondernemend familiebedrijf en groepagespecialist sturen we de volgeladen vrachtwagens de baan op via ons sterk partnernetwerk B2B naar Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. We zijn creatief in het zoeken naar oplossingen, met de nodige focus op kwalitatief resultaat dankzij onze kennis, ervaring- en onze betrokkenheid met respect voor zowel interne al externe partijen

 

 • Is respect belangrijk voor je en kijk je met een open blik naar de dingen?
 • Voel je je betrokken en verantwoordelijk voor wat je presteert met de focus op een kwalitatief resultaat en ben je flexibel ingesteld?

Dan pas je alvast bij onze organisatie! Lees dan even verder:

 

Omschrijving van de functie?

Je staat in voor de dagdagelijkse aansturing van een groep magazijnmedewerkers. Je maakt de werkplanning op en past deze afhankelijk van de operationele noden aan. Het controleren en rapporteren van het kwaliteitsniveau van de magazijnmedewerkers & heftruckchauffeurs behoort ook tot jouw taken. Controleren van de laad- en loslijsten zal op regelmatige basis aan bod komen.

Je voorziet een taakgerichte opleiding voor nieuwe collega’s en volgt dit nauw op. In drukke periodes ondersteun je de magazijnmedewerkers en kan je indien nodig ook enkele taken uitvoeren (heftruck). Uiteraard kan je zelf steeds terecht bij de Supervisor voor tips & advies.

 

Competenties & vaardigheden

 • Je kan terugvallen op ervaring in een logistieke omgeving.
 • Een stevig werktempo schrikt je niet af en je houdt van logistieke uitdagingen.
 • Jouw sociale en leidinggevende kwaliteiten zorgen voor een positieve groepsdynamiek tussen de magazijniers en heftruckbestuurders.
 • Je kan vlot Nederlands spreken, lezen en begrijpen en hebt kennis van andere talen vb. ENG/FR.
 • Je werkt zelfstandig en neemt initiatief.
 • Ervaring met een scanningsysteem of bereid zijn om dit aan te leren is een absolute meerwaarde.
 • Je werkt proactief en brengt uit eigen initiatief verbetervoorstellen aan.
 • Je hebt ervaring in het besturen van een heftruck voor het laden en/of lossen van vrachtwagens. Ben je in het bezit van een heftruckattest? Dan heb je alvast een streepje voor.
 • Kennis Navision is een pluspunt.

 

Aanbod

Naast een goede werksfeer, gezellige afterworks, jaarlijkse teambuilding en personeelsfeest, alsook tal van initiatieven in het kader van welzijn (soep in de winter, gezonde themadagen, …) zit dit in het loonpakket:

We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur, na een geslaagde interim-periode in het paritair comité 140.03.

Daarnaast voorzien we een aantrekkelijk loonpakket inclusief: maaltijdcheques en een groeps- en hospitalisatieverzekering via het sectorfonds, ecocheques, opleiding en doorgroeimogelijkheden op termijn.

 

Interesse?

Twijfel zeker niet om jezelf aan ons voor te stellen. Dit kan door te mailen naar elfi.vangoethem@transuniverse.be.  

Nadien nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking.

play_circle_filled

Omhoog