Sales Director

Sales Director (M-V-X)

 

Transuniverse Forwarding is sinds 1983 actief in de groupage- en transportsector. Vanuit onze kantoren in Wondelgem, Parijs en Roemenië hebben wij door de jaren heen een netwerk opgebouwd bestaande uit vaste klanten en trouwe agenten.

Als ondernemend familiebedrijf en groepagespecialist sturen we de volgeladen vrachtwagens de baan op via ons sterk partnernetwerk B2B naar Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. We zijn creatief in het zoeken naar oplossingen, met de nodige focus op kwalitatief resultaat dankzij onze kennis, ervaring- en onze betrokkenheid met respect voor zowel interne al externe partijen.

  • Is respect belangrijk voor je en kijk je met een open blik naar de dingen?
  • Voel je je betrokken en verantwoordelijk voor wat je presteert met de focus op een kwalitatief resultaat en ben je flexibel ingesteld?

Dan pas je alvast bij onze organisatie! Lees dan even verder:

 

 

Wat doet een Sales Director?

Ontwikkelen van logistieke projecten en transport gerelateerde activiteiten, met eindverantwoordelijkheid voor volgende departementen: External Sales, Sales Support & Quotations. Daarbij komt het uitwerken en organiseren van het Salesbeleid, conform de organisatiedoelstellingen. Op die manier breiden we onze huidige dienstverlening uit en trekken we nieuwe klanten aan.

Het voorstellen van Transuniverse en zijn diensten gebeurt aan de hand van strategische richtlijnen waarbij onze bedrijfscultuur wordt uitgedragen. Relaties met (potentiële) stakeholders worden onderhouden en verder uitgebouwd. Dit kan door deelname aan beurzen en congressen. Het bewaken van het saleskostenbudget is cruciaal, net zoals het correct inzetten van personeel & middelen om targets te behalen.

 Na onderhandeling en afsluiting van contracten zijn, analyse van audits, evaluaties & klachten belangrijk. bewaak hierbij ook steeds de correcte uitvoering van de opgelegde procedures. Door day to day coördinatie krijgt het team steeds de juiste instructies inzake nieuwe flows & afspraken. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt bij escalaties.

 

Welke talenten en vaardigheden zijn noodzakelijk?

  • Multitaksen en een helicopterview zijn cruciaal in deze rol
  • Coachen, begeleiden en motiveren van medewerkers, dankzij je leidinggevende capaciteiten
  • Kennis verkoops- en prospectietechnieken in combinatie met sterk commercieel inzicht
  • Opstellen van marketing- en verkoopbudgetten
  • Talenkennis Nederlands, Frans & Engels zijn vereist zowel mondeling als schriftelijk.

 

Wat heeft Transuniverse Forwarding te bieden?

Een uitdagende functie binnen een enthousiast team in een internationaal kader met veel verantwoordelijkheden en vraag naar initiatief. Het salarispakket is bespreekbaar afhankelijk van aantoonbare ervaring.

 

Interesse?

Neem contact op met Ellen De Cock – HR Manager: ellen.decock@transuniverse.be  of 09/253 31 88

play_circle_filled

Omhoog