Planner / Dispatcher UK

Planner / Dispatcher UK (M/V/X)

 

Transuniverse Forwarding is sinds 1983 actief in de groupage- en transportsector. Vanuit onze kantoren in Wondelgem, Parijs en Roemenië hebben wij door de jaren heen een netwerk opgebouwd bestaande uit vaste klanten en trouwe agenten.

We zijn gespecialiseerd in groupage naar Oostenrijk, de Baltische Staten, Benelux, Cyprus, Oost-Europa, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Iran, Italië, Portugal, Spanje, Scandinavië, Zwitserland, Maghreb, Algerije, Ex-Joegoslavië, Turkije en de Verenigde Staten.

Bij een groeiend bedrijf horen natuurlijk steeds meer werknemers. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat doet een Planner / Dispatcher UK?

Je staat in voor het day to day coördineren van de operationele plannings- en transportactiviteiten. Je zorgt voor een efficiënte en klantvriendelijke planning met aandacht voor prijs-kwaliteit. De organisatie van vervoersopdrachten, leveringen en afhalingen is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt hierbij steeds rekening met opgelegde procedures en wensen van de klanten.

Als back-up zal je instaan voor het ontvangen en registeren van binnenkomende orders. Je houdt rekening met de zendingsinformatie, klantenprestaties en kosten om op die manier de bruto dossierwinst zo hoog mogelijk te houden. Je controleert de lopende dossiers en maakt de laad- en loslijsten voor het magazijn op.

Je zorgt voor een vlotte overdracht bij afwezigheid en maakt telkens de werk- en verlofplanning op voor het team. Je werkt verbetervoorstellen uit waarbij je adviseert en rapporteert aan het management team.

 

Wat zijn jouw talenten en vaardigheden?

  • Flexibel werken is voor jou geen probleem. Daarnaast houd je van uitdagingen.
  • Punctualiteit en prioriteiten stellen behoren tot je sterke troeven.
  • Jouw sociale en communicatieve kwaliteiten maken dat je contacten met klanten, chauffuers, agenten … vlot verlopen.
  • Je hebt ervaring in het berekenen van laadvermogens, cubages, laadmeters ….
  • Verzendeenheden zoals een europallet, blokpallet en IBC hebben voor jou geen geheimen.
  • Kennis van de CMR-wetgeving, ADR en INCO Terms is een vereiste.
  • Beschik je over kennis van het ERP-pakket Navision? Dan heb je alvast een streepje voor. 

 

Wat heeft Transuniverse Forwarding jou te bieden?

Je komt terecht in een enthousiast team binnen een groeiend internationaal bedrijf! Je ontvangt een marktconform salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

 

Ben je ervan overtuigd dat jij de persoon bent die wij nodig hebben?

Twijfel zeker niet om jezelf aan ons voor te stellen. Dit kan door te mailen naar elfi.vangoethem@transuniverse.be. Nadien nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking. 

play_circle_filled

Omhoog