(Junior) Traffic Operator Maghreb

(Junior) Traffic Operator Maghreb (M-V-X)

Als ondernemend familiebedrijf en groepagespecialist sturen we de volgeladen vrachtwagens de baan op via ons sterk partnernetwerk B2B naar Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

We zijn creatief in het zoeken naar oplossingen, met de nodige focus op kwalitatief resultaat dankzij onze kennis, ervaring- en onze betrokkenheid met respect voor zowel interne al externe partijen

  • Is respect belangrijk voor je en kijk je met een open blik naar de dingen?
  • Voel je je betrokken en verantwoordelijk voor wat je presteert met de focus op een kwalitatief resultaat en ben je flexibel ingesteld?

Dan pas je alvast bij onze organisatie! Lees dan even verder:

 

Omschrijving van de functie:

Je zal instaan voor het ontvangen en registeren van binnenkomende orders. Je houdt rekening met de zendingsinformatie, klantenprestaties en kosten om op die manier de bruto dossierwinst zo hoog mogelijk te houden. Je controleert de lopende dossiers en maakt de laad- en loslijsten voor het magazijn op. Naast het opmaken van de planning, zal de focus ook op verschillende administratieve taken liggen.

 Na een degelijke inwerkingsperiode sta je in voor het day to day coördineren van de operationele plannings- en transportactiviteiten. Je zorgt voor een efficiënte en klantvriendelijke planning met aandacht voor prijs-kwaliteit. De organisatie van vervoersopdrachten, leveringen en afhalingen is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt hierbij steeds rekening met opgelegde procedures en wensen van de klanten.

Je werkt nauw samen met andere afdelingen zoals het magazijn en onze collega’s in Frankrijk. Je rapporteert aan de Traffic Developer.

 

Competenties en vaardigheden:

  • Flexibel werken is voor jou geen probleem. Daarnaast houd je van uitdagingen.
  • Punctualiteit en prioriteiten stellen behoren tot je sterke troeven.
  • Jouw sociale en communicatie kwaliteiten maken dat contacten met klanten, chauffeurs, agenten … vlot verlopen.
  • Het berekenen van laadvermogens, cubages, laadmeters … klinkt als muziek in de oren.
  • Kennis van verzendeenheden zoals een europallet, brokpallet en IBC zijn een pluspunt.
  • Kennis van de CMR-wetgeving, ADR en IMCO Terms zijn een pluspunt.
  • Uitstekende kennis NL & FR

 

Aanbod:

Naast een goede werksfeer, gezellige afterworks, jaarlijkse teambuilding en personeelsfeest, alsook tal van initiatieven in het kader van welzijn (soep in de winter, gezonde themadagen, …) zit dit in het loonpakket:

We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur, met flexibele werkregeling in het paritair comité 226.

Loon bespreekbaar volgens ervaring, inclusief: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, ecocheques, opleidingsbudget, laptop, smartphone + abonnement – vanaf 2 jaar ervaring intern of aantoonbaar extern in soortelijke functie is er ook firmawagen met tankaart inclusief.

 

Interesse?

Twijfel zeker niet om jezelf aan ons voor te stellen.

Dit kan door te mailen naar ellen.decock@transuniverse.be

Nadien nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking

play_circle_filled

Omhoog