Het pensioen van twee dierbare collega’s

Véronique Ellegeest en Roger Vandewiele met pensioen

 

Onlangs nam Transuniverse afscheid van twee dierbare collega’s die met pensioen gingen: Véronique Ellegeest en Roger Vandewiele. Zij werden uitgewuifd met een feestje vol warme woorden en gezellige momenten.

 

Véronique werkte vijf jaar bij de dienst Internal Sales en ging op 29 februari met pensioen. Haar enthousiasme en toewijding aan het team waren van grote waarde. We zullen haar vriendelijke persoonlijkheid en professionaliteit missen. We verwelkomen onze nieuwe collega Houda Gassa als haar vervanger en kijken uit naar haar frisse inzichten en haar bijdrage aan het team.

 

Roger ging op 31 maart met pensioen na een indrukwekkende 21 jaar dienst. Zijn toewijding en expertise waren ongeëvenaard: hij richtte de dienst Zwitserland op, waar hij jarenlang het verschil maakte, en later zette hij zijn talenten in bij de dienst Italië. Rogers’ inzet en kennis zullen gemist worden, maar we zijn blij dat Lenny Vergauwen zijn taken overneemt.

 

Ze werden uitgewuifd tijdens een hartverwarmend feestje, met mooie speeches en een attentie van de directie en de collega’s. Met een glas in de hand wensten ze hun, samen met het hele personeel, het allerbeste voor de toekomst. Nadien volgde een gezellig etentje met hun team, waar herinneringen werden gedeeld en nog meer gelachen werd.

 

Véronique en Roger, bedankt voor alles wat jullie voor Transuniverse hebben betekend. Geniet van het leven tijdens jullie welverdiende pensioen!

 

play_circle_filled

Omhoog