Customer Service Officer

Customer Service Officer (M/V/X)

 

Transuniverse Forwarding is sinds 1983 actief in de groupage- en transportsector. Vanuit onze kantoren in Wondelgem, Parijs en Roemenië hebben wij door de jaren heen een netwerk opgebouwd bestaande uit vaste klanten en trouwe agenten.

We zijn gespecialiseerd in groupage naar Oostenrijk, de Baltische Staten, Benelux, Cyprus, Oost-Europa, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Iran, Italië, Portugal, Spanje, Scandinavië, Zwitserland, Maghreb, Algerije, Ex-Joegoslavië, Turkije en de Verenigde Staten.

Bij een groeiend bedrijf horen natuurlijk steeds meer werknemers. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat doet een Customer Service Officer?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant wat betreft transportmogelijkheden, opdrachtenacceptatie, opvolging van zendingen, klachten, wijzigingen … Dit alles ten behoeve van een correcte klantenservice en customersatisfaction.

Het ontvangen, accepteren en registreren (inboeken) van klantenorders behoren tot jouw dagelijkse taken. Dit doe je op specifieke klantenportaalsites. Je volgt het volledige proces van A-Z, van ontvangst tot levering.

Daarnaast verstrek en verkrijg je de nodige informatie om een vlotte ophaling van goederen te garanderen.

Je zorgt ervoor dat informatie correct overgedragen wordt in het TMS-systeem. Je beantwoordt vragen voor het opsporen van pakketten of verzamelt basisgegevens om een complexere doorstroming van een document voor te bereiden.

Het is dus belangrijk om erop toe te zien dat alles correct verloopt volgens de procedures. Indien nodig, onderneem je zelfstandig actie.

Een ander aspect van jouw job is het aannemen van klachten en indien nodig uitbesteden aan de betrokken dienst.

 

Wat zijn jouw talenten en vaardigheden?

  • Je kan goed omgaan met stress.
  • Er is reeds een eerste ervaring met het MS-Office pakket.
  • Je houdt ervan om continue bij te leren, zowel door interne als externe opleidingen.
  • Gezien je veel dagelijks in contact komt met onze klanten schrikt telefonisch contact en via mail communiceren in Nederlands, Frans en Engels jou zeker niet af.
  • Je kan zelfstandig werken, maar evengoed in teamverband.

 

Wat heeft Transuniverse Forwarding jou te bieden?

Je komt terecht in een enthousiast team binnen een groeiend internationaal bedrijf! Je ontvangt een marktconform salarispakket aangevuld met extralegale voordelen. Er zijn steeds doorgroeimogelijkheden.

 

Ben je ervan overtuigd dat jij de persoon bent die wij nodig hebben?

Twijfel zeker niet om jezelf aan ons voor te stellen. Dit kan door te mailen naar ellen.decock@transuniverse.be. Nadien nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking.

play_circle_filled

Omhoog