ALLROUND IT-MEDEWERKER

Allround IT-medewerker (M/V/X)

 

Transuniverse Forwarding is sinds 1983 actief in de groupage- en transportsector. Vanuit onze kantoren in Wondelgem, Parijs en Roemenië hebben wij door de jaren heen een netwerk opgebouwd bestaande uit vaste klanten en trouwe agenten.

We zijn gespecialiseerd in groupage naar Oostenrijk, de Baltische Staten, Benelux, Cyprus, Oost-Europa, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Iran, Italië, Portugal, Spanje, Scandinavië, Zwitserland, Maghreb, Algerije, Ex-Joegoslavië, Turkije en de Verenigde Staten.

Bij een groeiend bedrijf horen natuurlijk steeds meer werknemers. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat doet een Allround IT-medewerker?

Als Allround IT-medewerker sta je in voor het beheer van het computernetwerk, de printers, telefonie en toegangscontrole/beveiliging. Je voert de dagelijkse beheerstaken uit op onze IT-omgeving (Azure AD, VMware, Citrix …).

Daarnaast vervaardig en onderhoud je de procedures en programma’s waar alle medewerkers dagelijks met werken. Indien zij problemen ondervinden met programma’s, telefonie, netwerk … bied jij de nodige ondersteuning.

Je zorgt voor interne documentatie en schrijft handleidingen uit voor onze eindgebruikers. Hiervoor denk je mee na over de verdere ontwikkeling van de helpdesk en procesverbeteringen.

Je installeert en onderhoudt (nieuwe) pc’s, laptops en printers. dit doe je ook voor diverse softwaretoepassingen.

 

Wat zijn jouw talenten en vaardigheden?

  • Je hebt kennis van verschillende software, randapparatuur, systeemconfiguratie, automatiseringspakketten en ontwikkelingen.
  • Het is voor jou geen probleem om je aan interne procedures te houden.
  • Je bent hulpvaardig, nauwkeurig, durf initiatief nemen en kan om met stress.
  • Communiceren in het Nederlands en Engels schrikt jou niet af. Ook beschik je over de nodige vakterminologie in beide talen.
  • Je kan goed werken met het MS Office pakket.
  • Kennis van het ERP-pakket Navision is een pluspunt.

 

Wat heeft Transuniverse Forwarding jou te bieden?

Je komt terecht in een enthousiast team binnen een groeiend internationaal bedrijf! Je ontvangt een marktconform salarispakket aangevuld met extralegale voordelen. Er zijn steeds doorgroeimogelijkheden.

 

Ben je ervan overtuigd dat jij de persoon bent die wij nodig hebben?

Twijfel zeker niet om jezelf aan ons voor te stellen. Dit kan door te mailen naar ellen.decock@transuniverse.be. Nadien nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking.

play_circle_filled

Omhoog